About

Moonfish Text & PR is een tekst en PR bureau dat zich richt op eten, drinken, reizen en lifestyle. De leuke dingen van het leven dus. Of het nu gaat om een pakkende tekst voor de website van je nieuwe restaurant, een vlammende nieuwsbrief voor je webshop of een brochure over je nieuwe dienst of product: Moonfish schrijft het en weet altijd de juiste ‘tone of voice’ te vangen. Gewoon goede content: duidelijk en helder.

Zakelijk, maar met een kwinkslag. Verfrissend en opvallend. Ook op het gebied van PR & Communicatie kom je bij Moonfish terecht. Een persreis, een workshop voor journalisten of een perslunch organiseren bijvoorbeeld, maar ook ondersteuning van je eigen PR & Communicatieafdeling en het generen van free publicity door middel van persberichten en social media. Nieuwsgierig? Neem dan een kijkje bij mijn werk.

Wil je direct weten wat Moonfish Text & PR voor jou kan betekenen, een afspraak maken of een offerte aanvragen? Neem dan contact op via ravianne@moonfishpr.com of bel +31 6 511 390 82.

DIENSTEN

Community management

Brochureteksten & Advertorials

Persberichten, Persevents & Persreizen

Free publicity

Blogging

Copywriting

Webteksten

Reisverhalen

Journalistieke teksten (artikelen, columns, interviews)