Work

Keukenbende in Elle Eten

Keukenbende in Elle Eten

April 2012 Free Publicity

Restaurant Magazzino lanceerde begin 2012 de Keukenbende: kookworkshops speciaal voor kinderen vanaf 6 jaar, waarbij de kinderen met echte chefs gaan koken, terwijl de ouders in het restaurant genieten van een mooi glas wijn. Een ideale besteding voor de zondagmiddag! Het persbericht wat Moonfish hierover schreef, verscheen onder meer in Elle Eten en Groter Groeien.

(Nederlands) Eat2Gather in Flair

(Nederlands) Eat2Gather in Flair

April 2012 Free Publicity

Eat2Gather is een culinair organisatiebureau, gevestigd in Amsterdam en in 2008 opgericht door Karien Olthof, die daarmee direct in de finale kwam van de Columbus trofee, een aanmoedigingsprijs voor jonge ondernemers. Haar doel is om mensen bijeen te brengen door middel van culinaire activiteiten. Voor Eat2Gather verstuurt Moonfish op regelmatige basis persberichten, die dan geplaatst worden in Libelle, of Flair bijvoorbeeld, zoals hierboven.

Magazzino in Delicious

Magazzino in Delicious

March 2012 Free Publicity

Magazzino, een Italiaanse enoteca, opende in september 2010 haar deuren aan de Amsterdamse IJ-oevers. Moonfish Text & PR verzorgde gedurende een jaar de PR voor Magazzino, en zorgde door middel van persberichten en een persborrel voor gratis publictiteit in onder meer Delicious, Grazia, Elle Eten, Italiƫ magazine, Talkies, AM en diverse foodblogs en lifestyle sites.