Work

Oog in oog met berggorilla’s in Rwanda

Tropische regenwouden, indrukwekkende vulkanen en natuurlijk die beroemde berggorilla: Rwanda is een must visit voor natuurliefhebbers. Op avontuurlijke ontdekkingsreis door het land van de duizend heuvels.

Ongerept Nicaragua

Ongerept Nicaragua

May 2015 Reisartikelen

Nicaragua, met haar indrukwekkende vulkanen, uitgestrekte stranden, adembenemende natuur en vriendelijke bevolking, is hard op weg een populaire vakantiebestemming te worden. Moonfish bezocht deze 'parel van Midden-Amerika' in januari 2015. Dit reisverhaal verscheen in Ditjes&Datjes in mei 2015.

Op avontuur in Aland

Op avontuur in Aland

April 2015 Reisartikelen

In september 2014 bezocht Moonfish tijdens een persreis van JPR Communicatie de Finse Aland-archipel. Het reisverhaal over deze avontuurlijke rondreis verscheen in het april 2015 nummer van Ditjes & Datjes, het instore-magazine van Dirk vd Broek supermarkten en D-Reizen.

(Nederlands) Een wereldreis in Ditjes & Datjes

(Nederlands) Een wereldreis in Ditjes & Datjes

September 2012 Reisartikelen

Ditjes & Datjes is het gratis magazine van Dirk vd Broek supermarkten. Het staat vol met nieuwtjes over showbizz, lifestyle, lekker eten en reizen en heeft een enorm bereik: het tijdschrift is goed voor meer dan 2 miljoen lezers. Op regelmatige basis schrijft Moonfish voor de rubriek "Droomreis" het reisverhaal. Onderwerpen die voorbij kwamen? Wereldwonderen, Miami, Colombia en Californië bijvoorbeeld.

(Nederlands) Reistips Amsterdam in Uit Magazine

Voor een rubriek in hét reistijdschrift van Vlaanderen, UIT magazine, schreef ik een column met hierin mijn favoriete adresjes in mijn woonplaats Amsterdam.

(Nederlands) Verliefd op Valencia

(Nederlands) Verliefd op Valencia

October 2011 Reisartikelen

Flower Power Travel is een magazine over groen en duurzaam reizen. Voor dit reistijdschrift schreef Moonfish een artikel over de Spaanse stad Valencia, die zij per fiets ontdekte. En vervolgens verliefd op werd.