Work

(Nederlands) Webteksten voor We Are Labels

(Nederlands) Webteksten voor We Are Labels

September 2012 Webteksten

We Are Labels is de webshop van de gelijknamige boutiques in de Amsterdamse Utrechtsestraat en 9 Straatjes. Bij We Are Labels vind je kleine, exclusieve maar ook zeer betaalbare modelabels: want fashion moet affordable zijn vinden de vier dames die het bedrijf in 2010 opzetten. In 2012 werd de webshop gelanceerd, waarvoor Moonfish alle teksten schreef. Ook de wekelijkse online nieuwsbrief wordt door Moonfish verzorgd.

(Nederlands) Webteksten voor REB Projects

REB Projects, een vooruitstrevende projectontwikkelaar met een voorliefde voor monumentale panden in de Amsterdamse binnenstad, vroeg Moonfish om de teksten voor de website te schrijven en deze regelmatig te updaten. REB Projects restaureert en renoveert deze panden, om er vervolgens luxe en stijlvolle appartementen en lofts in te plaatsen.

Webteksten Sorobon Beach Resort

Webteksten Sorobon Beach Resort

January 2011 Webteksten

Sorobon Beach Resort is een prachtig resort op het tropische eiland Bonaire in de Caribische Zee. Voor de nieuwe website, die in 2011 werd gelanceerd, vroeg Sorobon Moonfish kritisch naar de bestaande teksten te kijken, deze te redigeren en SEO proof te maken.