Portfolio

Oog in oog met berggorilla’s in Rwanda

Tropische regenwouden, indrukwekkende vulkanen en natuurlijk die beroemde berggorilla: Rwanda is een must visit voor natuurliefhebbers. Op avontuurlijke ontdekkingsreis door het land van de duizend heuvels.

Ongerept Nicaragua

Ongerept Nicaragua

mei 2015 Reisartikelen

Nicaragua, met haar indrukwekkende vulkanen, uitgestrekte stranden, adembenemende natuur en vriendelijke bevolking, is hard op weg een populaire vakantiebestemming te worden. Moonfish bezocht deze 'parel van Midden-Amerika' in januari 2015. Dit reisverhaal verscheen in Ditjes&Datjes in mei 2015.

Op avontuur in Aland

Op avontuur in Aland

april 2015 Reisartikelen

In september 2014 bezocht Moonfish tijdens een persreis van JPR Communicatie de Finse Aland-archipel. Het reisverhaal over deze avontuurlijke rondreis verscheen in het april 2015 nummer van Ditjes & Datjes, het instore-magazine van Dirk vd Broek supermarkten en D-Reizen.

Webteksten voor We Are Labels

Webteksten voor We Are Labels

september 2012 Webteksten

We Are Labels is de webshop van de gelijknamige boutiques in de Amsterdamse Utrechtsestraat en 9 Straatjes. Bij We Are Labels vind je kleine, exclusieve maar ook zeer betaalbare modelabels: want fashion moet affordable zijn vinden de vier dames die het bedrijf in 2010 opzetten. In 2012 werd de webshop gelanceerd, waarvoor Moonfish alle teksten schreef. Ook de wekelijkse online nieuwsbrief wordt door Moonfish verzorgd.

Een wereldreis in Ditjes & Datjes

Een wereldreis in Ditjes & Datjes

september 2012 Reisartikelen

Ditjes & Datjes is het gratis magazine van Dirk vd Broek supermarkten. Het staat vol met nieuwtjes over showbizz, lifestyle, lekker eten en reizen en heeft een enorm bereik: het tijdschrift is goed voor meer dan 2 miljoen lezers. Op regelmatige basis schrijft Moonfish voor de rubriek "Droomreis" het reisverhaal. Onderwerpen die voorbij kwamen? Wereldwonderen, Miami, Colombia en Californië bijvoorbeeld.

Nieuwsbrief We Are Labels

Nieuwsbrief We Are Labels

juni 2012 Nieuwsbrieven

Iedere week schrijft Moonfish Text & PR de online nieuwsbrief voor We Are Labels, dé webshop en boutiques voor mooie en betaalbare kleding.

Webteksten voor REB Projects

Webteksten voor REB Projects

mei 2012 Webteksten

REB Projects, een vooruitstrevende projectontwikkelaar met een voorliefde voor monumentale panden in de Amsterdamse binnenstad, vroeg Moonfish om de teksten voor de website te schrijven en deze regelmatig te updaten. REB Projects restaureert en renoveert deze panden, om er vervolgens luxe en stijlvolle appartementen en lofts in te plaatsen.

De Keukenbende in Elle Eten

De Keukenbende in Elle Eten

april 2012 Free Publicity

Restaurant Magazzino lanceerde begin 2012 de Keukenbende: kookworkshops speciaal voor kinderen vanaf 6 jaar, waarbij de kinderen met echte chefs gaan koken, terwijl de ouders in het restaurant genieten van een mooi glas wijn. Een ideale besteding voor de zondagmiddag! Het persbericht wat Moonfish hierover schreef, verscheen onder meer in Elle Eten en Groter Groeien.

Eat2Gather in Flair

Eat2Gather in Flair

april 2012 Free Publicity

Eat2Gather is een culinair organisatiebureau, gevestigd in Amsterdam en in 2008 opgericht door Karien Olthof, die daarmee direct in de finale kwam van de Columbus trofee, een aanmoedigingsprijs voor jonge ondernemers. Haar doel is om mensen bijeen te brengen door middel van culinaire activiteiten. Voor Eat2Gather verstuurt Moonfish op regelmatige basis persberichten, die dan geplaatst worden in Libelle, of Flair bijvoorbeeld, zoals hierboven.